Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Προσοχή στη χρήση του τεχνητού χορτοτάπητα

Πιστοποίηση
Κίνα Sunny Grass Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Sunny Grass Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ανταποκρίνονται πραγματικά μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις μου. Και η τεχνητή χλόη φαίνεται αρκετά συμπαθητική και πραγματική. Μετάβαση να έρθουν σε επαφή με οι αγοραστές μου αμέσως!

—— Πελάτης από τις ΗΠΑ

Είναι την τέταρτη φορά μου να διατάξω από την ηλιόλουστη χλόη. Οι πελάτες μου όλοι ικανοποιούν. Και αισθάνομαι τόσο τυχερός να βρώ αυτόν τον τέλειο προμηθευτή. Πρέπει να πείτε ο χρόνος απόκρισής ότι τους ήταν καταπληκτικός και η παράδοση ήταν ευθεία!

—— Πελάτης από Canana

Πήρε τη σωστή τύρφη χλόης χρώματος για τους πελάτες μου σε μια μεγάλη τιμή, χάρι στο Henry από την ηλιόλουστη χλόη. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου και έλυσε κάθε ανησυχία. Σίγουρα θα τον έρθω σε επαφή με για την επόμενη μεγάλη διαταγή!

—— Πελάτης από τα Ε.Α.Ε.

Από το 2016 εργαστήκαμε με την ηλιόλουστη χλόη, και είναι ο καλύτερος συνεργάτης μας. Είναι επαγγελματικοί με τη χλόη και την υπηρεσία, η οποία μας βοηθά πολλή για την επιχείρησή μας. Οποιοιδήποτε από σας θέλουν ot αγοράζουν τη χλόη με τις άμεσες τιμές εργοστασίων, είναι το καλύτερο που μπορούμε να συστήσουμε σε σας.

—— Πελάτης από το Μεξικό

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Προσοχή στη χρήση του τεχνητού χορτοτάπητα
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Προσοχή στη χρήση του τεχνητού χορτοτάπητα

1. Τροποποίηση: Μέσα σε έξι έως οκτώ εβδομάδες μετά από να στρώσουν, οι προκαλούμενοι από τον άνθρωπο χορτοτάπητες πρέπει να καθαριστούν κάθε εβδομάδα, και το αμμοχάλικο πρέπει να σκουπιστεί ομοιόμορφα για να εξασφαλίσει ότι οι μίσχοι αχύρου είναι όρθιοι και το αμμοχάλικο είναι ακόμη και. Ο σκοπός είναι να διατηρηθεί το ύψος αμμοχάλικου στο επίπεδο των 18 έως 20 χιλ. Είναι απαγορευμένο για να ποδοπατήσει την ημέρα χιονιού αμέσως. Είναι απαραίτητο να σκουπιστεί το χιόνι από την επιφάνεια πρίν χρησιμοποιεί το. Η τεχνητή τύρφη πρέπει να πλυθεί με το καθαρό νερό μεταξύ 3 και 6 μηνών μεταγενέστερης χρήσης για να κρατήσει το αρχικό χρώμα της, να κάνει την άμμο χαλαζία να εγκαταστήσει κατάλληλα και να προστατεύσει την τύρφη σταθερά.

 

2. Ξένοι οργανισμοί στο χορτοτάπητα: τα φύλλα, οι βελόνες πεύκων, τα καρύδια, η τσίχλα, κ.λπ. μπορούν να προκαλέσουν τη σύγχυση, τα σημεία και τους λεκέδες, ειδικά πριν από την άσκηση. Η ζημία χορτοτάπητα που προκαλείται στον τεχνητό από τέτοιους ξένους οργανισμούς πρέπει να αποφευχθεί.

 

3. Διήθηση: Είναι απαραίτητο να αποτραπούν τα εξωτερικά λύματα από τη διείσδυση στο χορτοτάπητα και τους ορμώντας ξένους οργανισμούς. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής, μια πέτρα πλαισίων (πέτρα ακρών του δρόμου) στηρίζεται στην άκρη χορτοταπήτων για να αποτρέψει τη διήθηση λυμάτων.

 

4. Σημειώσεις για τη χρήση του τεχνητού σταδίου χορτοταπήτων: Το τεχνητό στάδιο χορτοταπήτων χρησιμοποιείται μόνο για τους ανταγωνισμούς κατάρτισης φυσικής αγωγής και αθλητών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί για άλλους λόγους. Τον τα παπούτσια επαγγελματικών αθλημάτων πρέπει να φορεθούν κατά είσοδο του σταδίου. Είναι απαγορευμένο για να φέρει τις άκρες τσιγάρων, τους σπόρους πυρκαγιάς, την ενυδατώνοντας ζάχαρη, τους οργανικούς διαλύτες και τις χημικές ουσίες στον τόπο συναντήσεως. Είναι απαγορευμένο για να φορέσει τα 7 χιλ. μακριά παπούτσια καρφιών που τρέχουν στο χορτοτάπητα, για να οδηγήσει οποιοδήποτε μηχανοκίνητο όχημα στο χορτοτάπητα, για να πιέσει τα βαριά αντικείμενα στο χορτοτάπητα για πολύ καιρό, για να αυξήσει σκόπιμα την άκρη του τεχνητού χορτοτάπητα, και για να πραγματοποιήσει τον πυροβολισμό που τίθενται, το ακόντιο, το discus ή άλλο αθλητισμό υψηλός-πτώσης στο χορτοτάπητα.

Χρόνος μπαρ : 2018-07-12 13:07:36 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Sunny Grass Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Henry

Τηλ.:: 008613771370765

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)