Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Μπορούν τα ζώα να καταστρέψουν την τεχνητή χλόη;

Πιστοποίηση
Κίνα Sunny Grass Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Sunny Grass Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ανταποκρίνονται πραγματικά μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις μου. Και η τεχνητή χλόη φαίνεται αρκετά συμπαθητική και πραγματική. Μετάβαση να έρθουν σε επαφή με οι αγοραστές μου αμέσως!

—— Πελάτης από τις ΗΠΑ

Είναι την τέταρτη φορά μου να διατάξω από την ηλιόλουστη χλόη. Οι πελάτες μου όλοι ικανοποιούν. Και αισθάνομαι τόσο τυχερός να βρώ αυτόν τον τέλειο προμηθευτή. Πρέπει να πείτε ο χρόνος απόκρισής ότι τους ήταν καταπληκτικός και η παράδοση ήταν ευθεία!

—— Πελάτης από Canana

Πήρε τη σωστή τύρφη χλόης χρώματος για τους πελάτες μου σε μια μεγάλη τιμή, χάρι στο Henry από την ηλιόλουστη χλόη. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου και έλυσε κάθε ανησυχία. Σίγουρα θα τον έρθω σε επαφή με για την επόμενη μεγάλη διαταγή!

—— Πελάτης από τα Ε.Α.Ε.

Από το 2016 εργαστήκαμε με την ηλιόλουστη χλόη, και είναι ο καλύτερος συνεργάτης μας. Είναι επαγγελματικοί με τη χλόη και την υπηρεσία, η οποία μας βοηθά πολλή για την επιχείρησή μας. Οποιοιδήποτε από σας θέλουν ot αγοράζουν τη χλόη με τις άμεσες τιμές εργοστασίων, είναι το καλύτερο που μπορούμε να συστήσουμε σε σας.

—— Πελάτης από το Μεξικό

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Μπορούν τα ζώα να καταστρέψουν την τεχνητή χλόη;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μπορούν τα ζώα να καταστρέψουν την τεχνητή χλόη;

Η διατήρηση ενός υγιούς χορτοτάπητα είναι σχεδόν αδύνατη για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων. Τα ζώα, ειδικά σκυλιά, μπορούν να προκαλέσουν τον όλεθρο στον κήπο και να βλάψουν τη χλόη σας. Εντούτοις, η τεχνητή χλόη θα μπορούσε να είναι η λύση, δεδομένου ότι είναι εξαιρετικά ανθεκτική, σκληρά - φορώντας και μακράς διαρκείας. Η τεχνητή χλόη μας είναι κατάλληλη για όλα τα κατοικίδια ζώα!

 

Απόβλητα της Pet

Ορισμένες φυλές των σκυλιών έχουν τα ούρα με ένα υψηλό επίπεδο pH, το οποίο μπορεί να σκοτώσει τη φυσική χλόη και να αφήσει στα κίτρινα μπαλώματα παντού το χορτοτάπητά σας. Η τεχνητή χλόη μας δεν θα λεκιάσει, όπως γίνεται από τα υψηλής ποιότητας υλικά και έχει τη UV προστασία. Επιπλέον, η υποστήριξη τρυπιέται με διατρητική μηχανή για την αποξήρανση, η οποία επιτρέπει στο υγρό για να πάει αποτελεσματικά και να βοηθήσει να ξεράνει γρήγορα – έτσι καμία λακκούβα! Από την άποψη του καθαρισμού της χλόης, itis πραγματικά απλά. Μπορείτε να πλύνετε μακριά οποιων δήποτε βρωμίζετε τη χρησιμοποίηση του νερού, και εάν το απαιτείτε, ακριβώς χρήση ένα ήπιο απολυμαντικό.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μπορούν τα ζώα να καταστρέψουν την τεχνητή χλόη;  0

 

Παιχνίδι στον κήπο

Λόγω της έλλειψης λάσπης, τα κατοικίδια ζώα σας πρόκειται λιγότερο πιθανό να σκάψουν επάνω την τεχνητή χλόη. Να αφήσει το σκυλί σας να παίξει το εξωτερικό δεν θα σημάνει πλέον τον πολύτιμο χορτοτάπητά σας. Έτσι γιατί να μην ρίξει μια ματιά στον τεχνητό χορτοτάπητα εξωραϊσμού μας με σκοπό μεμονωμένα να σας δώσει ένα όμορφο νέο διάστημα χωρίς τη σκληρή δουλειά.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μπορούν τα ζώα να καταστρέψουν την τεχνητή χλόη;  1

Καμία λασπώδης τυπωμένη ύλη

Είναι ματαιώνοντας για να καθαρίσει τις λασπώδεις τυπωμένες ύλες ποδιών πέρα από το σπίτι και τα έπιπλά σας. Όταν εγκαθιστάτε την τεχνητή χλόη, η φυσικές χλόη και η λάσπη αφαιρούνται, και το έδαφος συμπιέζεται με την άμμο προτού να βάλετε την τύρφη σας. Λόγω αυτού, τα πατώματά σας θα μείνουν σπινθήρισμα καθαρό. Όχι άλλες λασπώδεις τυπωμένες ύλες που οδηγούν μέσω του σπιτιού σας, όχι άλλων λασπωδών παπουτσιών και σίγουρα όχι άλλης διαποτισμένης χλόης.

 

Ενδιαφέρεστε για την τεχνητή χλόη για τα κατοικίδια ζώα; Ή ενδιαφερόμενος για να ανακαλύψει λίγο περισσότερες πληροφορίες; Ελάτε σε επαφή με τη φιλική ομάδα μας σήμερα.

 

Ηλιόλουστος χλόη-δημιουργός μιας καλύτερης ζωής

Χρόνος μπαρ : 2020-03-05 13:32:05 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Sunny Grass Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Henry

Τηλ.:: 008613771370765

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)