Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Περισσότερες επαγγελματικές λέσχες ποδοσφαίρου χρησιμοποιούν τους τεχνητούς τομείς τύρφης

Πιστοποίηση
Κίνα Sunny Grass Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Sunny Grass Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ανταποκρίνονται πραγματικά μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις μου. Και η τεχνητή χλόη φαίνεται αρκετά συμπαθητική και πραγματική. Μετάβαση να έρθουν σε επαφή με οι αγοραστές μου αμέσως!

—— Πελάτης από τις ΗΠΑ

Είναι την τέταρτη φορά μου να διατάξω από την ηλιόλουστη χλόη. Οι πελάτες μου όλοι ικανοποιούν. Και αισθάνομαι τόσο τυχερός να βρώ αυτόν τον τέλειο προμηθευτή. Πρέπει να πείτε ο χρόνος απόκρισής ότι τους ήταν καταπληκτικός και η παράδοση ήταν ευθεία!

—— Πελάτης από Canana

Πήρε τη σωστή τύρφη χλόης χρώματος για τους πελάτες μου σε μια μεγάλη τιμή, χάρι στο Henry από την ηλιόλουστη χλόη. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου και έλυσε κάθε ανησυχία. Σίγουρα θα τον έρθω σε επαφή με για την επόμενη μεγάλη διαταγή!

—— Πελάτης από τα Ε.Α.Ε.

Από το 2016 εργαστήκαμε με την ηλιόλουστη χλόη, και είναι ο καλύτερος συνεργάτης μας. Είναι επαγγελματικοί με τη χλόη και την υπηρεσία, η οποία μας βοηθά πολλή για την επιχείρησή μας. Οποιοιδήποτε από σας θέλουν ot αγοράζουν τη χλόη με τις άμεσες τιμές εργοστασίων, είναι το καλύτερο που μπορούμε να συστήσουμε σε σας.

—— Πελάτης από το Μεξικό

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Περισσότερες επαγγελματικές λέσχες ποδοσφαίρου χρησιμοποιούν τους τεχνητούς τομείς τύρφης
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Περισσότερες επαγγελματικές λέσχες ποδοσφαίρου χρησιμοποιούν τους τεχνητούς τομείς τύρφης

Δεδομένου ότι η κινεζική Super League παίρνει όλο και περισσότερο δημοφιλής στην Κίνα, περισσότερη προσοχή έχει δοθεί βαθμιαία στο παιχνίδι της Super League, και έχει ενισχύσει ένα πάθος για το ποδόσφαιρο. Ο τόπος συναντήσεως είναι συχνά στο σύντομο ανεφοδιασμό και δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των εραστών ποδοσφαίρου. Αν και η κινεζική Super League έχει λάβει πολλή προσοχή, είναι συχνά το αντικείμενο να γελοιοποιηθεί από τους ανεμιστήρες ως τοπ τόπος συναντήσεως ένωσης στο σάπιο φυτικό έδαφος της Κίνας, το μικρό τομέα πετρών, κ.λπ. Οι υψηλότερου επιπέδου βόρειες περιοχές είναι ακόμα και δυσαρεστημένες με τους κινεζικούς παίκτες και τα λεωφορεία της Super League, που όχι μόνο έχουν επιπτώσεις στην επίδραση του παιχνιδιού, αλλά και βλάπτουν την εικόνα των παικτών. Πολλοί ανεμιστήρες έχουν απαιτήσει την τεχνητή χλόη για να αντικαταστήσουν τη φυσική χλόη.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Περισσότερες επαγγελματικές λέσχες ποδοσφαίρου χρησιμοποιούν τους τεχνητούς τομείς τύρφης  0

Στην πραγματικότητα, οι τοπ ενώσεις χρησιμοποιούν σπάνια την τεχνητή τύρφη ως παιδική χαρά, αλλά γιατί η τεχνητή τύρφη χρησιμοποιείται ακόμα σε ισχύ πολλές; Όχι μόνο οι λέσχες στη βόρεια περιοχή χρησιμοποιούν την τεχνητή τύρφη, περισσότερο από 80% των ρωσικών τόπων συναντήσεως ένωσης χρησιμοποιούν την τεχνητή τύρφη. Αρχικά, κλίμα. Αυτό είναι ένας ανεξέλεγκτος παράγοντας. Η θερμοκρασία στη Ρωσία είναι γενικά χαμηλή, και δεν είναι κατάλληλη για την αύξηση της φυσικής τύρφης. Ο χρόνος ανταγωνισμού της ρωσικής Super League είναι από το Μάρτιο μέχρι το Νοέμβριο. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, η θερμοκρασία είναι κάτω από τις δεκάδες των βαθμών. Είναι εξαιρετικά δυσμενές για τη φυσική αύξηση χλόης. Επομένως, ο ρωσικός τόπος συναντήσεως της Super League χρησιμοποιεί την τεχνητή τύρφη, συμπεριλαμβανομένου του σταδίου Luzhniki σε 2018 τελικά Παγκόσμιου Κυπέλλου.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Περισσότερες επαγγελματικές λέσχες ποδοσφαίρου χρησιμοποιούν τους τεχνητούς τομείς τύρφης  1

Αφετέρου, κόστος. Οι τιμές της τεχνητής τύρφης είναι διαφορετικές σύμφωνα με τις διαφορετικές παραμέτρους. Είναι βασικά 20~200 τετραγωνικό μέτρο RMB/, η γενική τυποποιημένη περιοχή 11 ανθρώπων είναι περίπου 8000 τετραγωνικά μέτρα. Σύμφωνα με 100 RMB/το τετραγωνικό μέτρο, το συνολικό κόστος είναι περίπου 800.000RMB. Η χρήση της φυσικής τύρφης είναι λιγότερο ακριβή από την τεχνητή τύρφη, αλλά το κόστος συντήρησης είναι ήρεμο διαφορετικό. Το κόστος της συντήρησης τύρφης για τους πέντε σημαντικούς τόπους συναντήσεως ένωσης έχει φθάσει σε 3 έως 5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, συμπεριλαμβανομένων των κοστών εργασίας, της επισκευής τύρφης και της επαναφύτευσης. Η τεχνητή τύρφη δεν έχει σχεδόν κανένα κόστος συντήρησης, και ο κύκλος ζωής μπορεί να φθάσει σε περισσότερο από 5 έτη. Αυτό είναι μια τεράστια δαπάνη για τις μικρές λέσχες, 300x5 = 15 εκατομμύριο ευρώ (ίσος σε RMB 110 εκατομμυρίων). Γί αυτό η συντήρηση της φυσικής χλόης είναι ένα απύθμενο κοίλωμα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Περισσότερες επαγγελματικές λέσχες ποδοσφαίρου χρησιμοποιούν τους τεχνητούς τομείς τύρφης  2

Η ηλιόλουστη Co. χλόης, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 1992, ειδικεμένος στην έρευνα και την ανάπτυξη, την κατασκευή και τις πωλήσεις της τεχνητής τύρφης. Στην ηλιόλουστη χλόη, εργαζόμαστε με τα τεχνητά προϊόντα τύρφης κάθε μέρα. Μας ελάτε σε επαφή με έτσι μπορούμε να πάμε πέρα από τις επιλογές με σας. Μαζί, θα βρούμε την καλύτερη λύση για σας. Ο τομέας σας θα είναι ανθεκτικός και θα φανεί καταπληκτικός για τα επόμενα χρόνια.

Χρόνος μπαρ : 2022-01-10 15:55:41 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Sunny Grass Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Henry

Τηλ.:: 008613771370765

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)