Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Άκρες για την τεχνητή συντήρηση χλόης στους χειμωνιάτικους μήνες

Πιστοποίηση
Κίνα Sunny Grass Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Sunny Grass Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ανταποκρίνονται πραγματικά μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις μου. Και η τεχνητή χλόη φαίνεται αρκετά συμπαθητική και πραγματική. Μετάβαση να έρθουν σε επαφή με οι αγοραστές μου αμέσως!

—— Πελάτης από τις ΗΠΑ

Είναι την τέταρτη φορά μου να διατάξω από την ηλιόλουστη χλόη. Οι πελάτες μου όλοι ικανοποιούν. Και αισθάνομαι τόσο τυχερός να βρώ αυτόν τον τέλειο προμηθευτή. Πρέπει να πείτε ο χρόνος απόκρισής ότι τους ήταν καταπληκτικός και η παράδοση ήταν ευθεία!

—— Πελάτης από Canana

Πήρε τη σωστή τύρφη χλόης χρώματος για τους πελάτες μου σε μια μεγάλη τιμή, χάρι στο Henry από την ηλιόλουστη χλόη. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου και έλυσε κάθε ανησυχία. Σίγουρα θα τον έρθω σε επαφή με για την επόμενη μεγάλη διαταγή!

—— Πελάτης από τα Ε.Α.Ε.

Από το 2016 εργαστήκαμε με την ηλιόλουστη χλόη, και είναι ο καλύτερος συνεργάτης μας. Είναι επαγγελματικοί με τη χλόη και την υπηρεσία, η οποία μας βοηθά πολλή για την επιχείρησή μας. Οποιοιδήποτε από σας θέλουν ot αγοράζουν τη χλόη με τις άμεσες τιμές εργοστασίων, είναι το καλύτερο που μπορούμε να συστήσουμε σε σας.

—— Πελάτης από το Μεξικό

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Άκρες για την τεχνητή συντήρηση χλόης στους χειμωνιάτικους μήνες
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Άκρες για την τεχνητή συντήρηση χλόης στους χειμωνιάτικους μήνες

Ένας από τους πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού λόγων επιλέγει ότι η τεχνητή χλόη για το χορτοτάπητά τους είναι η καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου ανθεκτικότητά της. Οποιοσδήποτε η θερμοκρασία και ανεξάρτητα από πού ζωντανοί, μπορείτε να απολαύσετε το βλέμμα και την αίσθηση ενός πράσινου, πολύβλαστου χορτοτάπητα. Ενώ η τεχνητή χλόη απαιτεί σχετικά λίγη συντήρηση, το κλειδί για την κράτηση του συνθετικού χορτοτάπητά σας το καλύτερό του είναι να ακολουθηθούν αυτές οι απλές άκρες κατά τη διάρκεια των χειμωνιάτικων μηνών.

Ø ελέγξτε τα καρφιά εξασφαλίζοντας το χορτοτάπητά σας

Η φυσική αλλαγή των εποχών μπορεί να ασκήσει μικρή επίδραση στα υλικά που χρησιμοποιούνται για να εξασφαλίσουν το χορτοτάπητά σας   στη βάση της. Πριν από το χειμώνα έρχεται, ελέγχει ότι ο χορτοτάπητάς σας εξασφαλίζεται σταθερά και προσθέτει τα καρφιά όπως απαιτείται.

Ø σαφή συντρίμμια όπως απαιτείται

Καθώς η πτώση γυρίζει στο χειμώνα, μπορείτε να βρείτε τα φύλλα και από τα δέντρα. Δώστε στο χορτοτάπητά σας μια γρήγορη βούρτσα κάθε λίγες εβδομάδες για να κρατήσετε το χορτοτάπητά σας χωρίς συντρίμμια.

Ø προχωρημένος προσεκτικά

Η τεχνητή χλόη προσφέρει τη μεγάλη απόδοση και είναι αρκετά ελαστική σχεδόν σε οποιοδήποτε είδος καιρού, αλλά το ακραίο κρύο μπορεί να αναγκάσει τις ίνες για να γίνει εύθραυστες ή ολισθηρές με τον παγετό. Περίπατος στο χορτοτάπητά σας με σύνεση όταν ρίχνει ο καιρός κάτω από το μηδέν.

Ø επιτρέψτε στο χιόνι για να λειώσετε φυσικά

Ένα από τα μεγάλα πράγματα για την τεχνητή χλόη είναι ότι δεν επηρεάζεται από το χιόνι ή τη βροχή παγώματος. Εάν ο χορτοτάπητάς σας λαμβάνει ένα ελαφρύ ξεσκόνισμα του χιονιού, επιτρέψτε απλά σε το για να λειώσετε φυσικά.

Για γρηγορότερα να λειώσει, χύστε το θερμό νερό στο χιόνι. Εάν οι θερμοκρασίες είναι κάτω από το μηδέν, βάζουν διάφορα παλαιά καθαρίζοντας πετσέτες ή κουρέλια στο στεγνωτήρα και τα θερμαίνουν επάνω, κατόπιν τα τοποθετήστε στο χιόνι. Η χρησιμοποίηση του άλατος μπορεί να βοηθήσει το χιόνι να λειώσει πιό γρήγορα και δεν είναι πιθανό να βλάψει τις ίνες, αλλά το αλατισμένο υπόλειμμα μπορεί να ενισχύσει στην υποβάση και να παρεμποδίσει την επίδραση στραγγίγματος του χορτοτάπητά σας.

Ø φτυάρι με σύνεση

Εάν δοκιμάζετε το χιόνι μεγάλων ποσών που θα καθιστούσε την τήξη φυσικά δύσκολη, φτυάρι προσεκτικά. Χρησιμοποιήστε ένα πλαστικό φτυάρι και προσπαθήστε να μείνετε ένα ελάχιστο τεσσάρων ιντσών από η ίδια τη χλόη.

Μην χρησιμοποιήστε ένα φτυάρι μετάλλων, δεδομένου ότι μπορούν να βλάψουν ευκολότερα τις ίνες. Και προσπαθήστε να μην μαζεψετε με τη τσουγκράνα το φτυάρι στις ίνες οι ίδιοι.

Ø απολαύστε!

Οι τεχνητοί χορτοτάπητες γίνονται για να σταθούν μέχρι τα στοιχεία, με τα συστήματα αποξηράνσεων που εγγυώνται ότι ακόμη και στις πιό ακραίες συνθήκες, η τήξη του χιονιού και ο πάγος δεν θα αναστατώσουν το χρώμα ή την εμφάνιση. Με κάποια ελάχιστη προσπάθεια, θα έχετε την πιθανότητα να απολαύσετε μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων χωρίς να πρέπει να ανησυχήσετε για αυτό που περιμένει σας μετά από thaw άνοιξης.

 

Η ηλιόλουστη τεχνητή τύρφη χλόης μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τα ιδανικά τεχνητά προϊόντα και τα εξαρτήματα χλόης για την εμπειρία κατωφλιών ονείρου σας.

Χρόνος μπαρ : 2021-12-14 13:49:20 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Sunny Grass Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Henry

Τηλ.:: 008613771370765

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)