Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Ποιος αντίκτυπος συσσωρεύει το ύψος έχει στην τεχνητή χλόη

Πιστοποίηση
Κίνα Sunny Grass Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Sunny Grass Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ανταποκρίνονται πραγματικά μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις μου. Και η τεχνητή χλόη φαίνεται αρκετά συμπαθητική και πραγματική. Μετάβαση να έρθουν σε επαφή με οι αγοραστές μου αμέσως!

—— Πελάτης από τις ΗΠΑ

Είναι την τέταρτη φορά μου να διατάξω από την ηλιόλουστη χλόη. Οι πελάτες μου όλοι ικανοποιούν. Και αισθάνομαι τόσο τυχερός να βρώ αυτόν τον τέλειο προμηθευτή. Πρέπει να πείτε ο χρόνος απόκρισής ότι τους ήταν καταπληκτικός και η παράδοση ήταν ευθεία!

—— Πελάτης από Canana

Πήρε τη σωστή τύρφη χλόης χρώματος για τους πελάτες μου σε μια μεγάλη τιμή, χάρι στο Henry από την ηλιόλουστη χλόη. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου και έλυσε κάθε ανησυχία. Σίγουρα θα τον έρθω σε επαφή με για την επόμενη μεγάλη διαταγή!

—— Πελάτης από τα Ε.Α.Ε.

Από το 2016 εργαστήκαμε με την ηλιόλουστη χλόη, και είναι ο καλύτερος συνεργάτης μας. Είναι επαγγελματικοί με τη χλόη και την υπηρεσία, η οποία μας βοηθά πολλή για την επιχείρησή μας. Οποιοιδήποτε από σας θέλουν ot αγοράζουν τη χλόη με τις άμεσες τιμές εργοστασίων, είναι το καλύτερο που μπορούμε να συστήσουμε σε σας.

—— Πελάτης από το Μεξικό

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Ποιος αντίκτυπος συσσωρεύει το ύψος έχει στην τεχνητή χλόη
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιος αντίκτυπος συσσωρεύει το ύψος έχει στην τεχνητή χλόη

Τι είναι ύψος σωρών;

Μετρημένο στα χιλιοστόμετρα, το ύψος σωρών είναι το μήκος της ίνας από την υποστήριξη όλος ο τρόπος στην άκρη της χλόης. Τα ύψη σωρών μπορούν να κυμανθούν από οπουδήποτε μεταξύ 10mm μέχρι περίπου 80mm. Εντούτοις, τα άκρα στις άκρες της κλίμακας τείνουν να χρησιμοποιηθούν για τις αθλητικές εφαρμογές, ενώ για τις περισσότερες εσωτερικές εφαρμογές χορτοταπήτων κήπων, τα ύψη σωρών μεταξύ 25mm και 45mm είναι πολύ πιό κοινά.

 

Ποια επίδραση το ύψος σωρών ασκεί;

Το ύψος σωρών που επιλέγετε για τον τεχνητό χορτοτάπητά σας ασκεί επίδραση και στην αισθητική και στην απόδοση. Μπορεί να έχει επιπτώσεις σε τρεις περιοχές κλειδί: ανθεκτικότητα, αφή και αισθητική.

 

Ανθεκτικότητα

Μια από τις απόψεις κλειδί του ρεαλιστικός-κοιτάγματος τεχνητή τύρφη είναι κάθετες ίνες. Όταν εξετάζετε την πραγματική χλόη, οι ίνες είναι σε κάθετη θέση, επομένως που είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε να ξαναδιπλώσουμε κατά την κατασκευή της τεχνητής χλόης. Δεν υπάρχει κανένας να πάρει γύρω από το, εάν οι συνθετικές ίνες στην πλαστή τύρφη σας δεν είναι σε όρθια θέση, αυτοί δεν μοιάζει με τις πραγματικές λεπίδες χλόης, και ο χορτοτάπητάς σας θα φανεί πλαστός. Όταν τις συνθετικές ίνες, όσο περισσότερο ο σωρός, η λιγότερη ανθεκτικότητα θα έχουν. Όταν σκέφτεστε για το, έχει τέλειο νόημα. Όσο μακρύτερη η ίνα, τόσο μεγαλύτερη η δυσκολία αυτό θα έχει στην παραμονή σε μια κάθετη θέση, δεδομένου ότι το κέντρο βάρους του είναι υψηλότερο. Κατά γενικό κανόνα του αντίχειρα, όσο υψηλότερο ένα ύψος σωρών, λιγότερο ο ελαστικός η χλόη θα είναι. Όλα τα πράγματα που είναι ίσα, πιό σύντομα ύψη σωρών, περίπου 25mm 35mm, είναι πιό ελαστικά από τα πιό μακροχρόνια ύψη σωρών πάνω από 35mm.

 

Αφή

Όπως ξέρουμε τώρα, όσο περισσότεες οι ίνες, την περισσότερη ευελιξία έχουν. Αυτό σημαίνει ότι κάμπτουν ευκολότερα και προσφέρουν τη λιγότερη αντίσταση στη μετάβαση του χεριού, το οποίο μεταφράζει στην καλύτερη αφή. Όσο υψηλότερος ο σωρός, τόσο καλύτερη η αφή. Αντιθέτως, στα χαμηλότερα ύψη σωρών, δεδομένου ότι οι ίνες είναι κοντύτερες, προσφέρουν τη λιγότερη ευελιξία και επομένως μεγαλύτερη αντίσταση στη μετάβαση του χεριού. Όσο κοντύτερος ο σωρός, τόσο χειρότερη η αφή. Μπορείτε να αισθανθείτε τη διαφορά μεταξύ των διάφορων υψών σωρών με την αίτηση των τεχνητών δειγμάτων χλόης σας, που θα παραδώσουμε κατ' ευθείαν στο κατώφλι σας, δωρεάν. Προσπαθήστε τα χέρια σας μέσω των προϊόντων μας και σε τους με τα γυμνά πόδια να μετρήσει ποια προϊόντα έχουν την καλύτερη αίσθηση. Είναι πολύ πιθανό ότι θα σκεφτείτε ότι οι μακρύτεροι σωροί έχουν μια καλύτερη αίσθηση σε τους.

 

Αισθητική

Η επιλογή του καλύτερου ύψους σωρών, αισθητικά, πραγματικά εξαρτάται από το προσωπικό γούστο. Δεν υπάρχει κανένας δικαίωμα ή. Μερικοί από μας προτιμούν το βλέμμα της πρόσφατα κομμένης χλόης και, επομένως, οι κοντύτεροι σωροί θα τείνουν να απευθυνθούν σε αυτήν την ομάδα πελατών. Εάν αυτή συμβαίνει, η επιλογή μιας χλόης μεταξύ 25mm30mm, όπως η Iνβερνές, είναι πιθανό να ταιριάξει τα γούστα σας. Αφ' ετέρου, μερικοί από τους πελάτες μας προτιμούν έναν ελαφρώς μακρύτερο σωρό, όπως αισθάνονται ότι φαίνεται φυσικότερο. Αυτό θα μπορούσε να σημάνει τίποτα μεταξύ 30mm45mm, όπως η τεχνητή χλόη του Αμπερντήν. Όταν την αισθητική, πραγματικά δεν υπάρχει κανένας δικαίωμα ή ακριβώς επιλέξτε τι σκέφτεστε τα βλέμματα καλύτερα.

 

Όποιο είναι το καλύτερο ύψος σωρών που επιλέγει;

Είναι σαφές ότι υπάρχει ένα εμπόριο - μακριά μεταξύ της αφής και της ανθεκτικότητας. Δεν μπορείτε να έχετε περισσότερους ένας χωρίς λιγότερους άλλος. Αλλά μπορείτε, φυσικά, να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ των δύο. Η επιλογή του καλύτερου ύψους σωρών εξαρτάται πραγματικά από την εφαρμογή και το επίπεδο κυκλοφορίας ποδιών αναμενόμενες. Παραδείγματος χάριν, ένας μπροστινός χορτοτάπητας κήπων πρόκειται να λάβει πολύ λίγη κυκλοφορία ποδιών, και έτσι ένας μακρύτερος σωρός θα είναι απλώς καλά. Συγκρίνετε αυτού με την τεχνητή χλόη που εγκαθίσταται σε έναν κήπο μπύρας μπαρ – σε αυτήν την περίπτωση, η κυκλοφορία ποδιών μπορεί να αναμένεται για να είναι αρκετά βαριά, και επομένως ένας κοντύτερος σωρός είναι πιθανό να είναι μια καλύτερη επιλογή.

Κάθε εφαρμογή έχει τις διαφορετικές ανάγκες και έτσι δεν υπάρχει κανένα “καλύτερο ύψος σωρών” που θα αποδώσει καλά σε όλες τις καταστάσεις.

 

Συμπέρασμα

Κατά επιλογή της καλύτερης τεχνητής χλόης, την είναι κρίσιμο ότι κάνετε την έρευνά σας και συγκρίνετε τα πιθανά προϊόντα περισσότερο από ακριβώς στην αισθητική έκκλησή τους.Το ύψος σωρών είναι μόνο ένας παράγοντας που θα ασκήσει επίδραση στον τρόπο με τον οποίο η τεχνητή χλόη σας εκτελεί.Και, όταν την επιλογή του καλύτερου ύψους σωρών, δεν υπάρχει κανένα ένα μέγεθος, όπως εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την εφαρμογή και το επίπεδο κυκλοφορίας ποδιών ως προς τις οποίες θα ανταποκρινόταν στις ανάγκες σας.Να είστε βέβαιος να ελέγξει έξω τους οδηγούς ανωτέρω και, φυσικά, να μας έρθει σε επαφή με εάν χρειάζεστε τη βοήθεια στην επιλογή της καλύτερης τεχνητής χλόης.Μας ελάτε σε επαφή με έτσι μπορούμε να πάμε πέρα από τις επιλογές και να σας δώσουμε ένα ΕΛΕΥΘΕΡΟ απόσπασμα σε.

Χρόνος μπαρ : 2022-12-24 13:34:50 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Sunny Grass Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Henry

Τηλ.:: 008613771370765

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)