Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Ποια είναι η πρώτη ύλη της τεχνητής χλόης;

Πιστοποίηση
Κίνα Sunny Grass Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Sunny Grass Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ανταποκρίνονται πραγματικά μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις μου. Και η τεχνητή χλόη φαίνεται αρκετά συμπαθητική και πραγματική. Μετάβαση να έρθουν σε επαφή με οι αγοραστές μου αμέσως!

—— Πελάτης από τις ΗΠΑ

Είναι την τέταρτη φορά μου να διατάξω από την ηλιόλουστη χλόη. Οι πελάτες μου όλοι ικανοποιούν. Και αισθάνομαι τόσο τυχερός να βρώ αυτόν τον τέλειο προμηθευτή. Πρέπει να πείτε ο χρόνος απόκρισής ότι τους ήταν καταπληκτικός και η παράδοση ήταν ευθεία!

—— Πελάτης από Canana

Πήρε τη σωστή τύρφη χλόης χρώματος για τους πελάτες μου σε μια μεγάλη τιμή, χάρι στο Henry από την ηλιόλουστη χλόη. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου και έλυσε κάθε ανησυχία. Σίγουρα θα τον έρθω σε επαφή με για την επόμενη μεγάλη διαταγή!

—— Πελάτης από τα Ε.Α.Ε.

Από το 2016 εργαστήκαμε με την ηλιόλουστη χλόη, και είναι ο καλύτερος συνεργάτης μας. Είναι επαγγελματικοί με τη χλόη και την υπηρεσία, η οποία μας βοηθά πολλή για την επιχείρησή μας. Οποιοιδήποτε από σας θέλουν ot αγοράζουν τη χλόη με τις άμεσες τιμές εργοστασίων, είναι το καλύτερο που μπορούμε να συστήσουμε σε σας.

—— Πελάτης από το Μεξικό

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Ποια είναι η πρώτη ύλη της τεχνητής χλόης;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι η πρώτη ύλη της τεχνητής χλόης;

Σήμερα πρόκειται να μιλήσουμε για την πρώτη ύλη της τεχνητής χλόης.

 

Η τεχνητή χλόη αποτελείται από τρία συστατικά που είναι ίνα, που υποστηρίζει, και που ντύνει.

Οι πρώτες ύλες για την τεχνητή ίνα είναι πολυαιθυλένιο (PE), πολυπροπυλένιο (PP), και πολυαμίδιο (νάυλον). Είναι απαραίτητο να προστεθεί η αντι-γήρανση, τα αντι-UV, διαφορετικά χρώματα και άλλες πρόσθετες ουσίες.

Η ίνα της αθλητικής τύρφης θα αποτελεσθεί από το πολυαιθυλένιο (PE), ενώ το thatch της χλόης εξωραϊσμού θα αποτελεσθεί από το πολυπροπυλένιο (PP). Αλλά, η νέα γενιά των προϊόντων δεν χρησιμοποιεί ένα υλικό μόνο. Λόγω του πολυαιθυλενίου και του πολυπροπυλενίου, κάθε ένα έχει τις διαφορετικές ιδιότητες. Έτσι πρέπει να αναμίξουμε αυτά τα υλικά με την εφαρμογή των επιστημονικών αναλογιών. Για να παραγάγει μια ίνα με την ιδανική απόδοση.

 

Η χλόη ποδοσφαίρου χρησιμοποιεί το πολυαιθυλένιο για να πάρει σε μεγάλες ποσότητες την καλύτερη αντίσταση γήρανσης. Και το thatch της χλόης τοπίων χρησιμοποιεί το πολυπροπυλένιο για να ενισχύσει την ελαστικότητα. Μετά από χιλιάδες πειράματα και ρυθμίσεις, η απόδοση της ίνας μας είναι τέλεια.

 

Υποστήριξη

Η υποστήριξη αποτελείται συνήθως από το πολυπροπυλένιο και ο ήλιος δεν θα λάμψει σε το μετά από την εγκατάσταση της τεχνητής χλόης. Γίαυτό η υποστήριξη θα είναι ακόμα άθικτη όταν γερνά επίσης η ίνα για να χρησιμοποιηθεί.

 

Επίστρωμα

Υπάρχουν δύο είδη επιστρώματος, λάστιχου στυρόλιο-βουταδιενίου, και πολυουρεθάνιου. Το λάστιχο στυρόλιο-βουταδιενίου είναι χρησιμοποιημένη ντύνοντας τη μέθοδο. Ακόμα το επίστρωμα πολυουρεθάνιου είναι γνωστό για μεγάλο του αποσύρει τη δύναμη και είναι πολύ φιλικό. Ποιος ένας να επιλέξει; Ρωτήστε τον αντιπρόσωπο πωλήσεών μας.

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

 

Παρακαλώ να είστε πολύ προσεκτικός για τα χαμηλής τιμής προϊόντα όταν προγραμματίζετε να αγοράσετε την τεχνητή τύρφη. Ο λόγος είναι απλός. Το εργοστάσιο πωλεί τα χαμηλής τιμής προϊόντα μόνο όταν το κόστος παραγωγής είναι χαμηλό επίσης. Ενώ το χαμηλότερο κόστος υπονοεί συχνά για να χρησιμοποιήσει τα προβληματικά υλικά, όπως το ανακυκλωμένα PE και τα Σ. Δεν μπορούμε να ξέρουμε εντελώς τι αυτές οι πρώτες ύλες περιέχουν που δεν πρέπει να περιληφθούν. Αλλά θα ασκήσουν σίγουρα αρνητικές επιδράσεις στα περιβάλλοντα και την ηλικία της τύρφης.

 

Η ηλιόλουστη χλόη καθιερώθηκε το 1992, ειδικεμένος στην έρευνα και την ανάπτυξη, την κατασκευή και τις πωλήσεις της τεχνητής χλόης. Στην τύρφη SG, εργαζόμαστε με τα τεχνητά προϊόντα χλόης κάθε μέρα. Επιμένουμε να δώσουμε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και την παροχή υψηλή - ποιοτική τεχνητή χλόη. Μας ελάτε σε επαφή με έτσι μπορούμε να πάμε πέρα από τις επιλογές και να σας δώσουμε ένα ΕΛΕΥΘΕΡΟ απόσπασμα σε.

Χρόνος μπαρ : 2019-08-21 13:39:06 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Sunny Grass Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Henry

Τηλ.:: 008613771370765

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)