Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Γιατί άμμος στην τεχνητή χλόη;

Πιστοποίηση
Κίνα Sunny Grass Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Sunny Grass Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ανταποκρίνονται πραγματικά μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις μου. Και η τεχνητή χλόη φαίνεται αρκετά συμπαθητική και πραγματική. Μετάβαση να έρθουν σε επαφή με οι αγοραστές μου αμέσως!

—— Πελάτης από τις ΗΠΑ

Είναι την τέταρτη φορά μου να διατάξω από την ηλιόλουστη χλόη. Οι πελάτες μου όλοι ικανοποιούν. Και αισθάνομαι τόσο τυχερός να βρώ αυτόν τον τέλειο προμηθευτή. Πρέπει να πείτε ο χρόνος απόκρισής ότι τους ήταν καταπληκτικός και η παράδοση ήταν ευθεία!

—— Πελάτης από Canana

Πήρε τη σωστή τύρφη χλόης χρώματος για τους πελάτες μου σε μια μεγάλη τιμή, χάρι στο Henry από την ηλιόλουστη χλόη. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου και έλυσε κάθε ανησυχία. Σίγουρα θα τον έρθω σε επαφή με για την επόμενη μεγάλη διαταγή!

—— Πελάτης από τα Ε.Α.Ε.

Από το 2016 εργαστήκαμε με την ηλιόλουστη χλόη, και είναι ο καλύτερος συνεργάτης μας. Είναι επαγγελματικοί με τη χλόη και την υπηρεσία, η οποία μας βοηθά πολλή για την επιχείρησή μας. Οποιοιδήποτε από σας θέλουν ot αγοράζουν τη χλόη με τις άμεσες τιμές εργοστασίων, είναι το καλύτερο που μπορούμε να συστήσουμε σε σας.

—— Πελάτης από το Μεξικό

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Γιατί άμμος στην τεχνητή χλόη;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί άμμος στην τεχνητή χλόη;

Η διακοσμητική τεχνητή χλόη έχει τις μακριές λεπίδες που κυμαίνονται στο ύψος από 25mm σε 45mm. Τέτοια ανάγκη λεπίδων της χλόης υποστηρίζει προκειμένου να σταθεί επάνω κατ' ευθείαν. Στα προϊόντα χωρίς ένα thatch (συνθετικό βρύο ή rootzone), αυτό επιτυγχάνεται με τη βοήθεια ενός στρώματος της άμμου περ. 50px βαθιά. Μπορείτε να δείτε σε ένα στρώμα της άσπρης άμμου με πάνω από το ένα στρώμα της ειδικής καφετιάς άμμου για να δημιουργήσετε την οπτική επίδραση. Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά!

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ

Χρησιμοποιώντας την άμμο γεμίστε έχει διάφορα οφέλη. Αυτά τα οφέλη ισχύουν για όλους τους τύπους τεχνητών χλοών, είτε με είτε χωρίς thatch.

· Μια από τις λειτουργίες της άμμου είναι να ζυγίσει κάτω από την τεχνητή χλόη. Το πρόσθετο βάρος σημαίνει ότι η χλόη μένει σε ισχύ και δεν πρέπει να καθοριστεί με οποιοδήποτε άλλοδήποτε τρόπο.

· Η άμμος παρέχει τη σταθερότητα και προστατεύει την τύρφη. Κατά συνέπεια, καμία ρυτίδα ή πτυχή δεν αναπτύσσεται μέσω της χρήσης.

· Η άμμος περιβάλλει επίσης τις μακριές λεπίδες της τεχνητής χλόης και εξασφαλίζει ότι παραμένουν κάθετες.

· Ένα πρόσθετο όφελος με την άμμο είναι ότι βοηθά να καταστήσει τη χλόη πιό πυρίμαχη, παραδείγματος χάριν σε περίπτωση που η σχάρα χτυπιέται επάνω στη χλόη.

Οποι δήποτε τύπο τεχνητής χλόης επιλέγετε, θα συμβουλεύαμε ότι για να χρησιμοποιήσετε πάντα την άμμο γεμίζετε (εκτός από την εσωτερική χρήση). Τελικά, αυξάνει τη διάρκεια ζωής της τεχνητής χλόης.

Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΧΛΟΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΜΟ ΓΕΜΙΖΕΙ

Πιθανώς δεν θα το αναμείνετε, αλλά ο τεχνητός χορτοτάπητάς σας θα είναι πραγματικά ελκυστικότερος με την άμμο γεμίζει. Όχι μόνο στρώνει με άμμο να βοηθήσει τις ίνες να σταθούν επάνω ευθύτερες, αλλά με το βούρτσισμα στην άμμο, οι ίνες έρχονται να σταθούν στις διαφορετικές θέσεις, το οποίο φαίνεται φυσικότερο. Αυτό το όφελος γίνεται προφανέστερο με τον καιρό. Επιβραδύνει τη διαδικασία του χορτοτάπητά σας που γίνεται ισιωμένου μέσω του περπατήματος.

Η άμμος αναπτύσσεται ειδικά για το σκοπό αυτό.

· Η άμμος γεμίζει είναι καθαρή και δεν είναι ένα τρέφοντας υπόστρωμα για τα ζιζάνια.

· Η άμμος γεμίζει δεν απορροφά το νερό, έτσι ο χορτοτάπητάς σας στραγγίζει τέλεια και ξεραίνει γρήγορα μετά από ένα ντους βροχής. Δεν γυρίζει στη λάσπη!

· Η άμμος είναι βαριά. Δεν φυσά από τη χλόη. Μπορείτε επίσης απλά να χρησιμοποιήσετε έναν ανεμιστήρα φύλλων για να αφαιρέσετε τα φύλλα από το χορτοτάπητα.

· Δεν θα έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την άμμο που περπατιέται από τη χλόη. Έχει καλύψει από τις ίνες.

· Τα παιδιά μπορούν ευτυχώς να συρθούν στη χλόη χωρίς να ενοχληθούν από την άμμο.

 

Μπορείτε να φανταστείτε ότι στην περίπτωση της χλόης χωρίς συνθετικό βρύο, η άμμος είναι απολύτως ουσιαστική να κρατήσει τις ίνες επάνω κατ' ευθείαν. Μπορείτε επίσης να εκτιμήσετε ότι κάθε φορά που περπατιούνται επάνω οι ίνες, είναι “προχωρημένο επίπεδο”. Ένα λεπτό στρώμα της άμμου αποτρέπει αυτό σε μεγάλο μέρος.

Χρόνος μπαρ : 2020-09-30 13:44:45 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Sunny Grass Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Henry

Τηλ.:: 008613771370765

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)